Не различното, а традиционното семейство има нужда от подкрепа. Днес

...
 Не различното, а традиционното семейство има нужда от подкрепа. Днес
Коментари Харесай

Не различното, а традиционното семейство има нужда от подкрепа, според Каракачанов

 „ Не особеното, а обичайното семейство има потребност от поддръжка. Днес това семейство е подложено на удари и е посочено с пръст като нещо мръсно от така наречен „ разнообразни “. Това съобщи Красимир Каракачанов в позиция, получена в Българска телеграфна агенция.
 
Според него трябва да се спре лицемерието, защото това не оказва помощ на нашата Европа, която е на кръстопът.„ Нашата Европа, нашият континент е подложен на геноцид. Отново стана време за прословутия прайд. Продължавам да не разбирам за какви права се стачкува, в случай че българското общество е едно от най-търпеливите и великодушни общества в Западния свят “, показва Каракачанов.
 
Според него семейството би трябвало да е в центъра на нашата грижа. Защото фамилията е притежател на добродетели, фамилията е притежател на жизнеспособност за България и за цяла Европа, и за целия свят.
 
„ Особено през днешния ден, във времената на демографски колапс, когато и у нас стотици хиляди фамилии имат репродуктивни проблеми “, показва Каракачанов.

Източник: БТА
Източник: klassa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР